Vi söker A-ritare/A-projektör

Vill du vara med och utveckla byggbranschen? Vi på Lövångers Bygg har idag etablerat oss som Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä för garage, maskinhallar, stall och fritidshus. Vi har inga planer på att sakta ner utan fortsätter att satsa på tillväxt och utveckling. Därför söker vi dig som är A-ritare/A-projektör.

Din roll

Som A-ritare/A-projektör kommer du vara en viktig länk i vår framtida utveckling och produktion. Du kommer vara en del av utvecklingsavdelningen och arbeta med att ta fram nya husmodeller och visualiseringar – allt från attefallare till stora fritidshus eller villor. Du kommer även att vara behjälplig i bygglovsprocessen. Dina ansvarsområden som A-projektör hos oss kommer vara att skapa A-handlingar och visualiseringar för våra produkter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, fokuserad och strukturerad person. Du är lyhörd och tycker om att samarbeta. Du vill vara en del av utvecklingen, sporras av en miljö som vill framåt och tycker att det är viktigt att nå gemensamma mål i rätt tid. Du ser möjligheter och gillar att skapa förutsättningar för nya affärer. För att trivas och prestera bra hos oss ser vi även att du är flexibel och känner dig trygg i att prioritera ditt arbete, då du oftast kommer arbeta med flera projekt samtidigt.

Vi söker dig som har teknisk högskole-/yrkeshögskoleexamen med bygginriktning, alternativt annan liknande kompetens. Tidigare erfarenhet av A-projektering och arbete med Archicad inom husproduktion är meriterade och önskvärt. Du har god datorvana och goda kunskaper inom gällande regler för bygglovshandlingar.

Fabrik och huvudkontor finns i Lövånger.

Sök här

Skicka din ansökan till: jonas.sjolin@lovangersbygg.se
Sista ansökningsdatum: 4 februari 2024
Urval och intervjuer sker löpande.

För mer frågor kring tjänsten kontakta

Jonas Sjölin
070-256 94 95
jonas.sjolin@lovangersbygg.se

Om Lövångers Bygg

Vi på Lövångers Bygg var först i Sverige med att erbjuda monteringsfärdiga garage, maskinhallar, stall och fritidshus utifrån vårt unika väggblocksystem. Och för enkelhetens skull med det svenska byggstandardmåttet 1200 mm. Resultatet blir att du kan skräddarsy ditt bygge i princip helt efter dina önskemål och behov.

Detta har gjort oss till Sveriges största inom vårt område med ett heltäckande koncept inklusive grunder, isolering, tak med takavvattning och monteringspaket. Du väljer prefabriceringsgrad och även leveranssätt – allt på en gång eller efter hand, t ex grunden först. Flexibelt, tryggt och enkelt. Alltid fasta priser och 10 års garanti!

2023 blev vi utsedda till Årets företag i Skellefteå kommun med nomineringen:
”I snart 50 år har det här familjeföretaget varit en utmärkt ambassadör för Lövångersbygden. Den tillväxtresa och omsättningsökning de gör år efter år är imponerande. Nu satsar de dessutom på att bygga en ny modern fabrik i Lövånger med kapacitet att fördubbla produktionen av byggsatser. Lövångers Bygg är kända för stor transparens både vad gäller lösningar och slutpris till kund, samtidigt som de fortsätter att ligga i framkant med att underlätta slutkundernas beslut och planering inför byggandet.”