Vi söker Säljare / Rådgivare

Vill du vara med och utveckla byggbranschen? Har du ett intresse för byggnader och byggnadslösningar? Vi på Lövångers Bygg har idag etablerat oss som Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä för garage, maskinhallar, stall och fritidshus. Varje år levererar vi 500–600 byggnader runt om i Sverige och Norge. Vi har inga planer på att sakta ner utan fortsätter att satsa på tillväxt och utveckling. Därför söker vi dig som är Säljare/Rådgivare med erfarenhet från byggbranschen.

Din roll

I rollen som säljare/rådgivare kommer du vara en nyckelperson i vår försäljning av byggsatser som produceras i vår nya fabrik. Du kommer ha en affärsmässig och konsultativ roll där du ansvarar för att lyhört möta och förstå kundernas behov för att kunna erbjuda dem lösningar. Som säljare/rådgivare kommer du även arbeta med att utveckla och optimera interna processer och flöden, bearbeta leads samt prospektering. Tillsammans med vår produktionsavdelning blir du en viktig länk i vår framtida produktutveckling.

Fabrik och huvudkontor finns i Lövånger.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har förståelse för byggnadslösningar och är genuint intresserad av att bygga hus. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning inom byggbranschen. Du har förmågan att navigera genom utmaningar med ett helhetstänk, är noggrann och resultatorienterad. Tillsammans med en positiv inställning och en stark vilja till att utvecklas ser du möjligheter och gillar att skapa förutsättningar för nya affärer.  Du är lyhörd och tycker om att samarbeta.

Vi söker dig med några års erfarenhet av B2B-försäljning eller kundservice och kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Officepaketet. Tidigare erfarenhet av att arbeta i vårt affärssystem, Monitor, är meriterade och önskvärt.

Sök här

Skicka din ansökan till: jonas.sjolin@lovangersbygg.se
Sista ansökningsdatum: 29 februari 2024
Urval och intervjuer sker löpande.

För mer frågor kring tjänsten kontakta
Jonas Sjölin
070-256 94 95
jonas.sjolin@lovangersbygg.se

 

Om Lövångers Bygg

Vi på Lövångers Bygg var först i Sverige med att erbjuda monteringsfärdiga garage, maskinhallar, stall och fritidshus utifrån vårt unika väggblocksystem. Och för enkelhetens skull med det svenska byggstandardmåttet 1200 mm. Resultatet blir att du kan skräddarsy ditt bygge i princip helt efter dina önskemål och behov.

Detta har gjort oss till Sveriges största inom vårt område med ett heltäckande koncept inklusive grunder, isolering, tak med takavvattning och monteringspaket. Du väljer prefabriceringsgrad och även leveranssätt – allt på en gång eller efter hand, t ex grunden först. Flexibelt, tryggt och enkelt. Alltid fasta priser och 10 års garanti!

2023 blev vi utsedda till Årets företag i Skellefteå kommun med nomineringen:
”I snart 50 år har det här familjeföretaget varit en utmärkt ambassadör för Lövångersbygden. Den tillväxtresa och omsättningsökning de gör år efter år är imponerande. Nu satsar de dessutom på att bygga en ny modern fabrik i Lövånger med kapacitet att fördubbla produktionen av byggsatser. Lövångers Bygg är kända för stor transparens både vad gäller lösningar och slutpris till kund, samtidigt som de fortsätter att ligga i framkant med att underlätta slutkundernas beslut och planering inför byggandet.”