6 fördelar med byggsats för stall

Att bygga ett eget stall behöver inte så svårt och jobbigt som det kan verka. Genom att köpa en byggsats för stall minimerar du värk och sveda, både för dig själv och plånboken.

Vilka fördelar finns det egentligen med en byggsats?

1. Bekvämt med byggsats för stall

Med vårt unika väggblocksystem får du en färdig och paketerad lösning som du enkelt monterar själv enligt en tydlig och pedagogisk monteringsanvisning. Genom att köpa en byggsats kan du dessutom vara säker på att allt passar, eftersom måtten är klara på alla komponenter och byggdelar. På det sättet får du precis som du vill ha det, enkelt och bekvämt.

2. Ett stall av högsta kvalitet

Vi lovar och garanterar hög kvalitet i allt vårt material. Så pass hög att vi ger 10 års materialgaranti på alla våra produkter. Vi använder enbart norrländsk skog som växer långsamt, vilket ger ett trä som är både form- och brandstabilt. Vår träytterpanelen har en unik patenterad konstruktion med vertikal luftning som motverkar genomträngande fukt och kondens. En lösning som både höjer kvaliteten och gör ytterväggarna mycket snyggare. Smart va?

3. Montera själv

Tack vare vårt smidiga blocksystem är monteringen av byggsatsen väldigt enkel. Det blir lite som att bygga lego. Kombinationen av tydliga tekniska beskrivningar och pedagogiska monteringsanvisningar samt fri support gör att i princip vem som helst kan montera våra stall. För att göra monteringen ännu enklare och roligare rekommenderar vi att du tar hjälp av en eller flera personer. Varför inte en granne, en svåger eller syster? Gemenskap gör ju jobbet roligare!

4. Bara fantasin sätter gränser

Okej, det är inte riktigt sant. Jordbruksverket sätter vissa gränser för hur ett stall ska utformas när det gäller mått i stall och byggnader för hästar. Men en byggsats måste verkligen inte innebära ett litet stall. Med hjälp av vårt 3D-verktyg kan du själv bestämma hur stort, brett och högt du vill ha det. Varför inte unna dig ditt drömstall?

5. Priset

Det är i regel billigare att köpa en byggsats för stall än att köpa ett färdigbyggt stall. Anledningen är att du själv står för monteringen, vilket kapar priset avsevärt. Lägg sedan till ett smart och kostnadseffektivt väggblocksystem så får du ett riktigt prisvärt stall. Du kan alltid se priserna för våra byggsatser direkt och även beräkna frakten. När du köper av oss tillkommer inga dolda kostnader.

Ta en titt i vårt sortiment av stallbyggnader för att få en uppfattning om vad din byggnad kostar.

6. Bygglovsritning för stall

Om du söker bygglov behöver du lämna in skisser och ritningar över byggnationen. Dessa skisser och ritningar måste göras utifrån en viss standard och det kan ibland vara svårt att lyckas få till dessa helt själv. Lövångers Bygg samarbetar med bygglovdirekt.se där du snabbt och enkelt kan ladda hem din bygglovsritning. Hittar du inte den ritning du önskar hjälper vi dig gärna, hör bara av dig så ordnar vi det.