Fritidshus

Bygg ditt eget fritidshus. Snabbt, enkelt, bekvämt och garanterat prisvärt.

Pris från 72.800:-

Våra fritidshus

Välj bland våra mest populära fritidshus eller rita ditt eget. Alla våra fritidhus går bra att göra vinterbonade om du tex vill bygga en fjällstuga. För att göra det riktigt enkelt att hitta rätt har vi satt ihop några förslag. Här nedan hittar du olika storlekar att titta närmare på. Snabbt och enkelt.

 

Givetvis kan du anpassa våra grundförslag med några av alla tillval. Vill du ha hjälp med förslag eller tips på idéer och lösningar är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Oavsett om du ska bygga en sommarstuga, fjällstuga eller bygga fritidshus för permanentboende så är det alltid lika enkelt att använda våra byggsatser. Faktiskt så enkelt att vem som helst kan bygga. Med vårt unika väggblocksystem är det som att sätta ihop en byggsats enligt en tydlig monteringsanvisning. Lätt, snabbt och prisvärt.

Vi garanterar hög kvalitet i allt material. Så hög att vi vågar ge 10 års materialgaranti på alla våra produkter. Till våra byggnader använder vi enbart norrländsk skog som växer långsamt. Det ger ett trä som är både form- och brandstabilt. Träytterpanelen har en unik patenterad konstruktion med vertikal luftning som motverkar genomträngande fukt och kondens. En lösning som både höjer kvaliteten och gör ytterväggarna snyggare.