Fritidshus

Det ska vara lätt att bygga fritidshus. Med våra byggsatser för fritidshus gör du det snabbt, enkelt och till ett garanterat bra pris. För att göra det riktigt enkelt att hitta rätt har vi satt ihop några förslag i olika storlekar. Ta en titt på våra mest populära hus i byggsats här nedanför. Hittar du inget som passar kan du alltid rita ditt eget i vår 3d-konfigurator.

Fritidshus är från början byggda och anpassade till att bara bo i under vissa delar av året. Att bo i ett fritidshus permanent förändrar därför en del. Alla nybyggda fritidshus har inte kommunalt vatten, toalett, dusch eller beaktar handicapkrav som krävs för att kallas bostadshus. Idag byggs de flesta fritidshus så de kan användas sommar som vintertid.

Hos Lövångersbygg har du möjlighet att anpassa din byggnad så den klarar samma krav som fullisolerade bostadshus.

Hos Lövångersbygg bestämmer du själv hur ditt fritidshus ska se ut och har därmed makten att påverka slutpriset. Genom ett standardiserat, modulbaserat byggsystem i trä och en digitaliserad kundresa lyckas vi hålla prisbilden på en låg nivå. För att du ska kunna budgetera och beräkna hur mycket ditt fritidshus kommer att kosta, kan du antingen bygga ihop din byggnad i vår 3D-konfigurator, kolla våra färdiga paketalternativ eller kontaktar våra säljare som gladeligen hjälper dig vidare.

Javisst! Hos oss har du möjlighet att anpassa ditt fritidshus så den klarar samma krav som fullisolerade bostadshus. Både vad gäller snömängd och kyla.

Fördelen med att köpa prefabricerade väggmoduler av husleverantör är att modellerna är genomtänkta och beprövade. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din köpresa enklare och tryggare.

 • Låt dig inspireras av produkter från hemsida.
 • Begär kostnadsfri offert så att priset och dina val blir som du tänkt dig.
 • Kolla om du behöver bygglov. Om det behövs så finns ritningar att ladda hem direkt.
 • Lägg order och bestäm leveransvecka
 • Betalning sker vid leverans, inga förskottsbetalningar krävs.
 • Leverans med lastbil.

Väggmodulerna levereras prefabricerade av oss tillsammans med resten av byggnaden. Du får hela byggnaden komplett med tydliga montagebeskrivningar. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din montageresa betydligt enklare och tryggare. Själva monteringen består av följande steg:

 • Montera syll
 • Montera väggblock
 • Montera väggband
 • Montera takstolar
 • Montera undertak
 • Montera tillval som yttertak, isolering, fönster, dörrar och portar

Fritidshus i moduler av hög kvalitet

 

Alla våra färdiga fritidshus är helt anpassningsbara. Om du öppnar dom i vår 3D-konfigurator kan du förändra byggnaden precis som du vill. Behöver du hjälp med förslag eller tips på idéer och lösningar så hjälper vi självklart till. Vi hjälper dig även med bygglovshandlingar och ritningar. Oavsett hur du går till väga är det alltid lika enkelt att montera våra byggsatser. Modulerna är utformade för att alla, oavsett förkunskaper, ska kunna montera ihop ett eget hus. Med vårt unika väggblocksystem är det bara att följa den tydliga monteringsanvisningen. Lätt, snabbt och bekvämt.

Här kan du läsa mer om hur du bygger ditt fritidshus.

Vi garanterar hög kvalitet i allt material. Så hög att vi vågar ge 10 års materialgaranti på alla våra produkter. Till våra byggnader använder vi enbart norrländsk skog som växer långsamt. Det ger ett trä som är både form- och brandstabilt. Träytterpanelen har en unik patenterad konstruktion med vertikal luftning som motverkar genomträngande fukt och kondens. En lösning som både höjer kvaliteten och gör ytterväggarna snyggare.