Garage

Att bygga garage har aldrig varit enklare. Alla våra garage levereras som kompletta byggsatser med monteringsfärdiga väggblock som är väldigt smidiga att bygga upp. Här hittar du enkelgarage, dubbelgarage och garage med carport. Under varje garagetyp finns det ett antal färdiga paket att välja mellan och du kan alltid välja att anpassa din byggnad precis som du vill ha det. Hitta något du gillar och utgå ifrån det.

Ett garage är en byggnad som primärt är lämpad som förvaringsutrymme till maskiner som exempelvis bilar, motorcyklar, gräsklippare etc. Garage är ofta mindre än traditionell maskinhall och erbjuder i de flesta fall något mindre portar och harmoniserar oftast med bostadshusets stil och storlek.

Du kan själv bestämma hur ditt garage ska se ut och har därmed makten att påverka slutpriset. Genom ett standardiserat byggsystem i trä och en digitaliserad kundresa lyckas vi hålla prisbilden på en låg nivå. För att du ska kunna budgetera och beräkna hur mycket ditt garage kommer att kosta, kan du antingen bygga ihop din byggnad i vår 3D-konfigurator, kolla våra färdiga paketalternativ eller kontaktar våra säljare som gladeligen hjälper dig vidare.

Attefallsreglerna medger att du får du bygga ett fristående garage upp till 30 m2 utan att söka bygglov, se våra attefallsgarage här: LÄNK
– men det krävs en anmälan till kommunen och ett startbesked innan bygget får påbörjas.

Det är möjligt att bygga utan bygglov om din byggnad klassas som en ekonomibyggnad. Vad anses då som ekonomibyggnad?

En ekonomibyggnad är en byggnad som inte är ämnad för boende, utan som tillhör jordbruk, skogsbruk eller liknande. En förutsättning för att bygga en ekonomibyggnad utan krav på bygglov är att:

 • Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.
 • Det bedrivs ett aktivt jordbruk på fastigheten.
 • Att ekonomibyggnaden är till för jordbrukets behov.

Exempel på ekonomibyggnader är magasin, ladugård och garage för jordbruksmaskiner.

Det kan finnas undantag i detaljplanen eller områdesbestämmelser för ditt område. Kontakta därför alltid kommunen för besked för vad som gäller hos dig.

Fördelen med att köpa prefabricerade väggmoduler av husleverantör är att modellerna är genomtänkta och beprövade. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din köpresa enklare och tryggare.

 • Låt dig inspireras av produkter från hemsida.
 • Begär kostnadsfri offert så att priset och dina val blir som du tänkt dig.
 • Kolla om du behöver bygglov. Om det behövs så finns ritningar att ladda hem direkt
 • Lägg order och bestäm leveransvecka
 • Betalning sker vid leverans, inga förskottsbetalningar krävs.
 • Leverans med lastbil.

Köper man prefabricerade väggmoduler av husleverantör så kommer byggnaderna kompletta och har tydliga montagebeskrivningar. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din montageresa betydligt enklare och tryggare.

 • Montera syll
 • Montera väggblock
 • Montera väggband
 • Montera takstolar
 • Montera undertak
 • Montera tillval som yttertak, isolering, fönster, dörrar och portar

Anpassningsbara garage av hög kvalitet

 

Du kan anpassa våra grundförslag med några av alla tillval eller rita något helt eget i vår 3D-konfigurator. Vill du ha hjälp med förslag eller tips på idéer och lösningar är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Vi hjälper dig även med bygglovshandlingar och ritningar. Oavsett hur du gör är det alltid lika enkelt att montera våra byggsatser. Faktiskt så enkelt att vem som helst kan bygga garage, oavsett var i handen tummen är placerad. Med vårt unika väggblocksystem är det bara att följa den tydliga monteringsanvisningen. Lätt, snabbt och bekvämt.

Här kan du läsa mer om hur du bygger ditt garage.

Vi garanterar hög kvalitet i allt material. Så hög att vi vågar ge 10 års materialgaranti på alla våra produkter. Till våra byggnader använder vi enbart norrländsk skog som växer långsamt. Det ger ett trä som är både form- och brandstabilt. Träytterpanelen har en unik patenterad konstruktion med vertikal luftning som motverkar genomträngande fukt och kondens. En lösning som både höjer kvaliteten och gör ytterväggarna snyggare.