Carport med förråd

En carport med förråd kan byggas på många olika sätt och har aldrig varit enklare att bygga. Alla våra carportar levereras som kompletta byggsatser med monteringsfärdiga väggblock som är väldigt smidiga att bygga upp. Här nedan har vi satt ihop ett axplock av olika modeller som du kan titta närmare på, men du kan också rita ditt eget. Smidigt och enkelt.

Det är en täckt fordonsuppställningsplats som skyddar mot snö, regn och solskador. Carporten består av ett tak på stolpar med högst två väggar.
En carport kan vara fristående eller sitta ihop med ett bostadshus eller monteras framför ett garage eller förråd.

Hos Lövångersbygg bestämmer du själv hur din carport ska se ut och har därmed makten att påverka slutpriset. Genom ett standardiserat byggsystem i trä och en digitaliserad kundresa lyckas vi hålla prisbilden på en låg nivå. För att du ska kunna budgetera och beräkna hur mycket din carport kommer att kosta, kan du antingen bygga ihop din byggnad i vår 3D-konfigurator, kolla våra färdiga paketalternativ eller kontaktar våra säljare som gladeligen hjälper dig vidare.

Beroende på var och hur stort du ska bygga finns det olika regler för garage och carport – exempelvis om det klassas som friggebod, attefallshus, tillbyggnad eller komplementbyggnad. Däremot är det ingen större juridisk skillnad mellan garage och carport.

Attefallsreglerna medger att du får du bygga en fristående carport på upp till 30 kvm utan att söka bygglov – men det kräver en anmälan till kommunen och ett startbesked innan bygget får påbörjas

Fördelen med att köpa prefabricerade väggmoduler av husleverantör är att modellerna är genomtänkta och beprövade. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din köpresa enklare och tryggare.

 • Låt dig inspireras av produkter från hemsida.
 • Begär kostnadsfri offert så att priset och dina val blir som du tänkt dig.
 • Kolla om du behöver bygglov. Om det behövs så finns ritningar att ladda hem direkt.
 • Lägg order och bestäm leveransvecka
 • Betalning sker vid leverans, inga förskottsbetalningar krävs.
 • Leverans med lastbil.

Köper man prefabricerade väggmoduler av husleverantör så kommer byggnaderna kompletta och har tydliga montagebeskrivningar. Tekniska beskrivningar och viktiga dokument följer alltid med. Det gör din montageresa betydligt enklare och tryggare.

 • Montera syll
 • Montera väggblock
 • Montera väggband
 • Montera takstolar
 • Montera undertak
 • Montera tillval som yttertak, isolering, fönster, dörrar och portar

Anpassningsbara garage av hög kvalitet

 

Du kan anpassa våra grundförslag med några av alla tillval eller rita något helt eget i vår 3D-konfigurator. Vill du ha hjälp med förslag eller tips på idéer och lösningar är det bara att kontakta oss så hjälper vi till. Vi hjälper dig även med bygglovshandlingar och ritningar. Oavsett hur du gör är det alltid lika enkelt att montera våra byggsatser. Faktiskt så enkelt att vem som helst kan bygga garage, oavsett var i handen tummen är placerad. Med vårt unika väggblocksystem är det bara att följa den tydliga monteringsanvisningen. Lätt, snabbt och bekvämt.

Här kan du läsa mer om hur du bygger ditt garage.

Vi garanterar hög kvalitet i allt material. Så hög att vi vågar ge 10 års materialgaranti på alla våra produkter. Till våra byggnader använder vi enbart norrländsk skog som växer långsamt. Det ger ett trä som är både form- och brandstabilt. Träytterpanelen har en unik patenterad konstruktion med vertikal luftning som motverkar genomträngande fukt och kondens. En lösning som både höjer kvaliteten och gör ytterväggarna snyggare.