Artiklar & Guider

Här samlar vi informativa guider, nyttig information, smarta idéer, snygga exempel och kluriga tips som kan vara till hjälp när du ska bygga eller planera ditt bygge.

bygga maskinhall

Bygga maskinhall - 5 saker att tänka på

Behoven när du ska bygga maskinhall varierar utifrån olika faktorer. Ska det bli ett oisolerat lager, ett garage eller en verkstad?

Byggsats för stall

6 fördelar med byggsats för stall

Att bygga stall är inte så svårt som det kan verka. En byggsats för stall minimerar värk och sveda, både för dig själv och plånboken.

Bygga fritidshus med altan

Bygga fritidshus - 4 saker att tänka på

Det sägs att den härligaste tiden är fritiden, så varför inte bygga fritidshus som är anpassat efter era drömmar? Ett fritidshus är så mycket mer än bara väggar och tak, och då är det viktigt att göra alla de rätta valen.

Ny fabrik

Lövångers Bygg investerar i ny fabrik

För att kunna möta efterfrågan har vi köpt en industrilokal med tillhörande tomt och planerar att bygga en ny fabrik i världsklass.

Unikt projekt på Island 1

Unikt projekt på Island

Miljöföretaget Climeon har valt Lövångers Bygg som leverantör av byggnader till ett av de Climeon-kraftverk som byggs på Island.

Golvbrunn i garage

9 frågor om golvbrunn i garaget

Det finns mycket att tänkta på när man bygger garage. Vattenavrinning löses oftast med en golvbrunn, men vad är viktigt att tänka på när det gäller golvbrunn? Vi reder ut några frågeställningar.

Förvaring i garaget

Smart förvaring i garaget

Hur planerar du och styr upp en smart och bra förvaring i ditt garage - som faktiskt håller ordning på sakerna? Vi har några tips på vad du bör tänka på när du organiserar förvaringen i ditt garage.

Köpa garage

Att köpa garage - 5 viktiga tips

Många drömmer om ett varmt och rymligt garage under vinterhalvåret. Valen och möjligheterna är många. Och så var det där med byggandet också.

Bygga garage - Att tänka på

Bygga garage – att tänka på innan du börjar

Funderar du på att bygga garage? Här tipsar vi om vad som är viktigt att tänka på innan du börjar.

Träpanel patent

Sveriges första patent för träpanel på fasad

Unikt patent på en ny spontad ytterpanel med vertikal ventilationskanal.

Smart 3D-verktyg

Smart 3D-verktyg för alla med byggdrömmar

Ett smart 3D-verktyg för både dator och mobil där vem som helst kan skapa sitt eget garage, fritidshus, stall eller maskinhall.