Lövångers Bygg väljer Bygma som samarbetspartner

Med stort fokus på kvalitet, prismedvetenhet och leveranssäkerhet har vi etablerat oss som Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä för garage, maskinhallar, stall och fritidshus.

Vi har förenklat byggprocessen med hjälp av egenutvecklad digital teknik som underlättar kundens planering och beslut inför byggandet och säljer idag mer än 500 hus per år. Nu tar vi ytterligare ett stort steg framåt genom att välja Bygma Sverige som vår samarbetspartner.

Vi har sökt en samarbetspartner i vår satsning på invändiga ytskikt med kvalitet, prismedvetenhet och svordomsfria leveranser i fokus. Bygma Sverige kunde möta våra högt ställda krav och tillsammans kommer vi att revolutionera byggindustrin med intressanta erbjudanden till våra kunder, säger Jonas Sjölin, vd på Lövångers Bygg.

Vi på Bygma är verkligen glada över att få vara en del av den här resan tillsammans med Lövångers Bygg. Vi fortsätter att stärka vår närvaro även inom byggindustrin i Sverige. Detta tack vare vår nyfikenhet att utvecklas utan att tumma på den kvalitet och service som kännetecknar Bygma sedan generationer, meddelar Peter Lindström, vd på Bygma Sverige.

Om Lövångers Bygg

Vi på Lövångers Bygg var först i Sverige med att erbjuda monteringsfärdiga garage, maskinhallar, stall, stugor etc utifrån vårt unika väggblocksystem. Och för enkelhetens skull med det svenska byggstandardmåttet 1200 mm. Resultatet blir att du kan skräddarsy ditt bygge i princip helt efter dina önskemål och behov.

Detta har gjort oss till Sveriges största inom vårt område med ett heltäckande koncept inklusive grunder, isolering, tak med takavvattning och monteringspaket. Du väljer prefabriceringsgrad och även leveranssätt – allt på en gång eller efter hand, t ex grunden först. Flexibelt, tryggt och enkelt. Alltid fasta priser och 10 års garanti!