Planera och designa ditt projekt interiört i ”Rita eget”

Vi strävar alltid efter att förenkla hela byggprocessen och att erbjuda bra verktyg som kan hjälpa dig att planera och genomföra ditt drömprojekt. Därför har vi nu gjort det möjligt att även planera och designa ditt projekt interiört i vår app – ”Rita eget med Lövångers Bygg”.

Rita innerväggar i interiör vy

I appen finns nu en interiör vy där du enkelt kan rita innerväggar och placera innerdörrar exakt där du vill ha dem. Lövångers Byggs innerväggar levereras med 70 mm ljudisolering för att skapa en behaglig ljudkomfort inomhus och minska störande ljud eller buller. De levereras även med ett ytskikt om 11 mm OSB samt 13 mm gips, på båda sidor. En OSB-skiva är mycket starkare än gips vilket gör att den passar perfekt för att säkerställa framtida infästningar av tex hyllor eller tavlor. Gipsskivan ger väggen en jämn och slät yta.

I och med funktionen att kunna rita innerväggar finns nu även möjlighet att ”släcka” taket i exteriör vy vilket ger enkel tillgång till planritningen.

Pris i realtid och kompletta bygglovsritningar

Vår rita eget-app ger dig kreativ kontroll och kraften att se din vision komma till liv. Du kan i realtid se priset på ditt projekt i designverktyget och när du har färdigställt din design får du kompletta bygglovsritningar, 3D-bilder samt produktblad. Du kan i lugn och ro prova dig fram. Börja designa ditt drömprojekt idag oavsett om det är ett hus, stall, garage eller orangeri.

 

Testa att rita din egen byggnad, komplett med interiör här.