Smart 3D-verktyg för alla med byggdrömmar

Lövångers Bygg har skapat ett smart 3D-verktyg för både dator och mobil där vem som helst kan skapa sitt eget garage, fritidshus, stall eller maskinhall och omedelbart få tillgång till offert, produktblad och färdiga bygglovshandlingar.

På bara sekunder kan man bestämma byggnadens proportioner och tillval som t ex grund, yttertak, fasad, färg, dörrar, portar och fönster. Sedan är man bara ett klick från färdiga bygglovshandlingar och en knivskarp offert på drömbygget.

–Vi har idag marknadens smartaste och mest lättmonterade byggsatser och kände att vi ville erbjuda marknaden ett lika enkelt och smart verktyg för att planera hela sin byggnad, säger Jonas Sjölin, vd för Lövångers Bygg.

Verktyget fungerar nu även direkt i mobilen vilket innebär att alla som besöker Lövångers Byggs hemsida, lovangersbygg.se, kan skapa en komplett och monteringsfärdig byggnad med det unika väggblocksystem som gjort Lövångers Bygg så framgångsrikt.

Genom det nya verktyget så har man nu lyckats förenkla även den initiala delen av byggprocessen så att den blivit lika enkel som själva uppförandet av byggnaden.

– Vårt mål har varit att göra det enklare än någonsin att bygga. Nu har vi smarta verktyg genom hela byggprocessen – från planering och utformning till riktiga bygglovshandlingar och enkelt montage. Vi vet att de flesta som funderar på att bygga söker information och inspiration på internet och redan där vill vi visa att byggdrömmen har blivit enklare än någonsin att förverkliga, förklarar Jonas Sjölin.

Rita din egen byggnad i vårt 3D-verktyg.