Team Lost bygger garage

För många är garaget en plats att förvara bilen på, men inte för de här spänstfenomenen. Äventyrsteamet Fanny Ahlfors och Patrik Widell ska bygga ett garage för att förverkliga sin dröm om en träninsgsoas. Följ med Team Lost på deras resa från ett liv mitt i City till landet. Flytten innebär inte bara vanlig husrenovering, utan framförallt så ska de bygga ett gymgarage från Lövångers Bygg.

Filmer

Lövångers Bygg & Team Lost

Fanny och Patrick kontaktade oss på Lövångersbygg efter att de fått tips och hittat oss på nätet. De har precis köpt hus i utkanten av Jönköping och ville bygga ett garage, eller egentligen ett härligt gym på gården. Efter lite tips och råd från oss gällande storlek och funktion, så kom vi fram till den optimala byggnaden. Resultatet talar för sig själv. Magiskt! Hoppas ni också får en inspirerande upplevelse.

Teamet består av Fanny Ahlfors och Patrik Widell. Fanny är född och uppväxt i Stockholm. Hon gillar att springa, simma och göra ninjautmaningar på Instagram. Hon är före detta boxare. Patrik är född och uppväxt i Jönköping. Han är ett stort fan av uthållighetsidrott och älskar tuffa utmaningar. Löpning, simning och styrketräning är några av hans passioner.

Visa garaget i 3D-verktyget

 

Bilder